Seneste nyheder

Tirsdag, 15. Januar 2019
Rådgivningsbesøg og systematik gav sundere kalve

Dyrlægekæde indsamler systematisk data fra alle rådgivningsbesøg på bedriften og analyserer dem i et computerprogram, der afslører styrker og svagheder i den enkelte besætning. Hos mælkeproducent Lars Grønbjerg på Fyn førte det til bedre sunhed hos kalvene.

Læs mere …

Onsdag, 12. December 2018
Økologiske besætninger vinder på mere rådgivning

Sundhedrådgivning: Økologiske besætninger er udfodret på en anden måde end konventionelle, og det kræver, at dyrlægerne også er med til at tænke alternativt.

Læs mere …

Onsdag, 5. December 2018
Har du styr på medicinen, Dyrlæger & Ko udvider igen og glædelig Jul og godt Nytår

I denne månedes nyhedsbrev kan du læse om hvad du skal have styr på om medicin, Dyrlæger & Ko udvider igen til Dyrlægercentralen Sydvest og Østvendsyssel dyrlæger og glædelig Jul og godt Nytår

Læs mere …

Tirsdag, 27. November 2018
Gør klar til vinterens komme

Indbinding: Ved afslutningen af græsningssæsonen skal dyrenes huld vurderes, og hvis de er utrivelige, må årsagen findes og fjernes. Skal dyrene gå ude vinteren over, skal både dyr og areal leve op til en række krav.

Læs mere …

Tirsdag, 6. November 2018
Dyrlæger dygtiggør sig indenfor økologi, RDM årsmøde og Dyrlæger & Ko vokser igen

I denne månedes nyhedsbrev kan du læse om hvordan dyrlæger fra hele landet dygtiggør sig indenfor økologisk mælkeproduktion, RDM Årsmøde hos Søren Røndbjerg i Give og Dyrlæger & Ko vokser igen - velkommen til Dyrlægegruppen Skjern Å-Videbæk og deres kunder.

Læs mere …

Tirsdag, 23. Oktober 2018
Tjek kviernes tilvækst

Den regelmæssige opfølgning på ungdyrene vil give dig mulighed for at optimere kvieproduktionen og sikre, at køerne løbende opnår den rigtige størrelse og alder ved kælvning.

Læs mere …