Den cyklende dyrlæge på Landsskuet i Herning

Det er med stor fornøjelse, og ikke så lidt stolthed, at Dyrlæger & Ko igen i år står for indsyning af udstillingsdyrene til Landsskuet i Herning. Og ligesom i 2014, vil det også være erfarne dyrlæger fra Dyrlæger & Ko der har dyrlægevagten under Landsskuet 2015.

Og netop de dyrlæger der er på vagt under Landsskuet får en ny fornøjelse dette år, nemlig (så vidt vides) verdens første akut dyrlæge-cykel...

Erfaringerne fra Landsskuet i 2014 viste at det med at bevæge sig rundt i en traditionel dyrlægebil var vanskeligt, men på den anden side lader det sig ikke gøre at transportere alle nødvendige remedier hørende til dyrlægefaget i lommerne. Derfor vil den vagthavende dyrlæge bevæge sig rundt på Landsskuet på cykel med tilhørende cykeltrailer med alt til faget hørende.

Når dyrlægerne ikke er ude på cyklen eller i gang med at indsyne nye udstillingsdyr, kan de træffes i dyrlægevagtens telt lige udenfor hal Q – her er du altid velkommen til at få en snak om sundhed, produktion og velfærd i danske kvægbesætninger.