Dyrlægerne Univet

I Dyrlægerne Univet beskæftiger vi 8 dedikerede kvægdyrlæger, der arbejder med alle aspekter af kvægpraksis. Opdyrkning af dyrlægernes egne interesseområder, gør at vi har forskellige specialiseringsområder at tilbyde inden for samme praksis.

Vi ønsker at sætte dig og din besætning i centrum og skabe et trygt og effektivt arbejdsrum. Et målbart samarbejde, hvor Jeres unikke behov bliver omdrejningspunktet, hvor pris og kvalitet hænger sammen, og hvor der ikke kommer nogen uventede overraskelser.

Ugebesøg, opsamling af kliniske registreringer og efterfølgende databehandling danner basis for en målrettet indsats, hvor dokumentation for rådgivningsindsats synliggøres.

Netværket i praksis med andre dyrlæger sikrer de bedst tænkelige arbejdsvilkår og udviklingsmuligheder for vores kvægdyrlæger. Tæt samarbejde og sparring på tværs af besætningerne, sikrer at information fra møder og kurser kommer alle dyrlæger i praksis til gode.

Vi arbejder med produktionsrådgivning og second opinion, samtidig deltager vi løbende med faglige artikler i landbrugsmedierne og undervisning for mælkeproducenter.

Vi arbejder indgående med rådgivning indenfor yversundhed, hvor forebyggelse baseret på sundhedsøkonomiske beregninger indgår. Vi gennemgår rutiner og management indenfor yversundhed i besætningen og i samarbejde med ejer udarbejdes en handlingsplan med opfølgning på definerede målepunkter.

Kontakt

Adresse:

Jernbanegade 10
6650 Brørup

Telefon:

70 20 43 83

Email:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.univet.dk